Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Tervek. Álmok. Koraszülés.

#egyszazalek #kore #sorskozosseg #egyuttdobban

Amikor egy koraszülött baba elhagyja a kórházat, olyan aprócska, mintha csak néhány napja érkezett volna erre a világra. Sokan közülük alig érik el ekkor a két kilogrammos súlyt, mégis több hétnyi, olykor több hónapnyi küzdelem van mögöttük. Egy koraszülött babának egyéves koráig „két születésnapja” van: a dátum, amikor megszületett, és az a nap, amikor meg kellett volna születnie.

Fontosnak tartjuk, hogy közelebb vigyük a koraszülés témáját az emberekhez, képösszeállításunk is ezért született. Ha szeretnéd támogatni a Koraszülöttekért Országos Egyesületet, megteheted adód 1 százalékának felajánlásával. Ne feledjétek, ez a lehetőség azok előtt is nyitva áll, akik nemrégiben családi szja-visszatérítést kaptak. Sok PICi sokra megy!

Adószámunk: 18283114-1-06

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.