fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Küldetésünk

Koraszülött tanácsadás

Érintettek vagyunk, koraszülött gyermeket, gyermekeket nevelő családok. Segíteni szeretnénk az ugyanebben az élethelyzetben lévő sorstársainkat. Hiányainkból építkezünk, egymás tapasztalataiból tanultunk, szeretnénk, ha utánunk jövőknek ezekből a hiányokból jóval kevesebb jutna.

Éppen ezért vagyunk teljesen hitelesek a koraszülött tanácsadás területén!

A koraszülöttekkel kapcsolatos bármilyen felmerülő aggodalom, probléma esetén biztos lehetsz benne, hogy tanácsadóink egyike már járt ugyanabban a cipőben. Tapasztalatait szívesen megosztja veled, segít átlendülni a nehézségeken.

Koraszülött tanácsadás a KORE-nál

Koraszülött tanácsadás érintettektől érintetteknek. Segítünk a koraszülésből fakadó kérdésekre válaszokat adni.A különböző koraszülött osztályokon igyekeznek segíteni, jó tanácsokkal ellátni az újdonsült szülőket, ez egy nagyon jó alap! Hiszen, mégiscsak szakemberek mondják el a teendőket, a tudnivalókat, a lehetőségeket. Azonban, ne felejtkezzünk meg a koraszülés lelki oldaláról! Sokkal hitelesebb egy olyan ember szájából hallani a tanácsokat, akik hasonló cipőben jártak, mint mi. Egyszerűen csak azért, mert átélte ugyanazt, érezte, amit most a szülők éreznek. Az aggodalmat, félelmet, a gyermek születésének örömét beárnyékoló szorongást. A koraszülött tanácsadás az egyik fontos területe a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek.

Koraszülöttet nevelő családok támogatása

De nem csak tanácsadást folytatunk, hanem kézzelfogható segítséget is nyújtunk. A koraszülöttet nevelő családok támogatása a másik szívügyünk. Tesszük ezt nagylelkű cégek segítségével és az adó 1% felajánlásokból, valamint a weboldalunkra látogató magánszemélyek egyszeri adományozásából.

Hogyan támogatjuk a koraszülött családokat?

Olyan módot igyekeztünk találni, amelyekkel a legtöbb koraszülött családot támogatni tudjuk.

Ezért egyrészt támogatjuk a koraszülött családokat az informálódásban, ennek érdekében létrehoztuk a Pici füzet  kiadványunkat.
Mivel a koraszülötteknek igen kis méretű ruhákra van szükségük, ezért elindítottuk a ruhagyűjtés -t. Valamint nagy örömünkre szolgál, hogy elindulhatott a Korecsomag projectünk is, ahol a kezdeteknél segítjük a hazaérkező koraszülötteket. De indítottunk társadalmi felhívásban horgolás projectet is.

Fontos egyesületi adatok
Adószámunk: 18283114-1-06
Számlaszámunk: K&H 10402836-50526555-54691000