Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KOREXPO családi nap Budapesten

Kitelepült játszóházzal és meglepetésekkel, szakemberekkel, ezzel együtt pedig tanácsadással vár mindenkit szeretettel a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) május 14-én, szombaton az Asia Center nyugati szárnyában (I. emelet).

2022. MÁJUS 14., SZOMBAT, 10:00–16:00

Kitelepült játszóházzal és meglepetésekkel, szakemberekkel, ezzel együtt pedig tanácsadással vár mindenkit szeretettel a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) május 14-én, szombaton az Asia Center nyugati szárnyában (I. emelet). A rendezvény ingyenes, gyertek, töltsünk együtt egy vidám napot, beszélgessünk, játsszunk, szeretnénk, ha élményeket és sok hasznos információt vinnétek haza!

Velük találkozhattok az eseményen, de a lista folyamatosan bővül:

  • Kölyökpark Játszóház
  • Budapesti Korai Fejlesztő Központ
  • Peter Cerny Koraszülöttmentő Alapítvány
  • Fejlődésneurológiai Osztály és Szakrendelés Szent Margit Kórház
  • Hordozási tanácsadás (Mátyus Éva)

A KOREXPON láthatjátok, hogyan készülnek a koripok, és lehetőségetek lesz 4 gombolyag fonalért cserébe támogatói példányt szerezni (#koretextil #korepictextil)
Megismerkedhettek továbbá a Dévény és a Katona módszerrel, illetve gyógypedagógusnak is feltehetitek a kérdéseiteket.

A rendezvényen képeket készítünk, a jelenlévők a részvéttel hozzájárulnak azok felhasználásához.

A rendezvény ingyenes, gyertek, töltsünk együtt egy vidám napot, beszélgessünk, játsszunk, szeretnénk, ha élményeket és sok hasznos információt vinnétek haza!

az esemény linkje

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Együtt egy nemes célért – a Koraszülöttekért Országos Egyesületet támogatta a Ziaja Magyarország

A Ziaja Magyarország egy nemes ügy mellett vállalt elkötelezettséget: 2023. november 17-26. között a ’Mutasd meg te is a lila oldalad’ promócióban résztvevő több, mint 100 terméküket kedvezményes áron kínálták vásárlóiknak. A lila körlogóval ellátott bőrápolási készítmények eladásából befolyt összeg 10%-val a KORE (Koraszülöttekért Országos Egyesület) munkáját támogatták.