Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Szívből kívánunk nagyon boldog születésnapot Halász Juditnak

A művésznő ma, október 7-én ünnepli 79. születésnapját, reméljük, még sokáig hallgathatjuk és láthatjuk a színpadon! Szívből kívánunk nagyon boldog születésnapot!

Tavaly ilyentájt kicsit félve emeltük fel a telefont. Tudtuk, hogy a vírus lehetetlenné teszi, hogy együtt ünnepeljünk a koraszülöttek világnapját, de nagyon szerettünk volna meglepni titeket valamivel, így született meg a mese gondolata, ezt követte a kis Korip és Csöpp története, végül pedig egy újabb ötlet: micsoda öröm lenne, ha a mesénk „megszólalhatna”. Mertünk egy nagyot álmodni, és itt emeltük fel azt a bizonyos telefont, hogy felkérjünk Halász Juditot, mesélje el a történetünket. Végtelenül kedves és segítőkész volt – pont olyan, mint amilyennek az ember ismeretlenül elképzeli. Vele, általa lett kerek a mesénk. A művésznő ma, október 7-én ünnepli 79. születésnapját, reméljük, még sokáig hallgathatjuk és láthatjuk a színpadon! Szívből kívánunk nagyon boldog születésnapot!

Aki még nem olvasta, hallotta a mesét, itt megtalálja:

Halász Judit meséli el a kis Korip történetét

Eredeti fotó: Halász Judit(Facebook

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Nagyon büszkék vagyunk erre a különleges tárlatra, és örömmel osztjuk meg most veletek a hírt, hogy mostantól online is elérhetők

Apák napja 💜

Egy újabb nagy álmunk kis szeletét láthatjátok most az nlc.hu-n: az apák szemén keresztül bemutatni, mit is jelent, ha egy baba idő előtt érkezik.