Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Halász Judit meséli el a kis Korip történetét

A Mese az üvegfészekből határozott céllal íródott: egy szeretetteljes eszközt akartunk adni a koraszülésben érintett családok kezébe.

Az a megtiszteltetés érte egyesületünket, hogy mesénket Halász Judit előadásában hozhattuk el nektek. Végtelenül hálásak vagyunk a művésznőnek, hogy habozás nélkül igent mondott kérésünkre és az ő varázslatos hangján hallgathatjuk meg a kis Korip és Csöpp történetét.

A Mese az üvegfészekből határozott céllal íródott: egy szeretetteljes eszközt akartunk adni, amivel bepillantást engedhetünk a színfalak – ez esetben a koraszülött intenzív osztály falai – mögé. Kívülállóként nehéz megérteni, hogy a koraszülésben érintett családok milyen megpróbáltatásokon mennek és mentek keresztül, ahogy szülőként sem könnyű feladat mindezt elmagyarázni a környezetünkben élőknek. Mindamellett szívből szeretnénk, ha szereplőink által PICi hőseink is „találkozhatnának” saját történetükkel, hogy tudják, milyen emberfeletti módon küzdöttek életük első pillanatától.

Mese az üvegfészekből, írta és rajzolta: Huszár Krisztina. Az illusztrált mesét letölthetitek innen, a felvételt pedig Halász Judit művésznő csodálatos hangjával itt találjátok.

Olvassátok, hallgassátok szeretettel!

 

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

KORIP szülinapi családi piknik

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!

Segítsünk HOLNAP BUDAPESTEN!

A legtöbb ember számára nem ismert, hogy véradásukkal akár egy koraszülött számára is biztosíthatják a gyógyulás lehetőségét.

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…