Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

PICi Kiállítás – Óriás Hősök

2021. november 3. és november 30. között várunk titeket a Várkert Bazárban, ezen a különleges „utazáson”.

Hosszú hónapok megfeszített munkájával, szinte minden energiánkkal ezen a meglepetésen dolgozunk. Egy különleges és nagyszabású projekten a közelgő világnap apropóján, ami ebben a formában egyedülálló, soha nem volt még hasonló Magyarországon a témában. Ez a fotókiállítás azzal a céllal született, hogy megmutassa, mennyi feladat, kihívás, küzdelem rejtőzik a szó mögött: koraszülés. Sokunk közös története ez, rólunk, rólatok szól, sokakról körülöttetek – minden tizedik családról. Szabadtéri tárlatunk három kiváló fotós szemén keresztül nyújt bepillantást a színfalak mögé, ennek a váratlan és összetett élethelyzetnek a különböző rétegeibe.  Az esemény oldalát itt találjátok, gyertek!

PICi Kiállítás – Óriás Hősök

2021. november 3. és november 30. között várunk titeket a Várkert Bazárban, ezen a különleges „utazáson”.

Az esemény oldalát itt találjátok, gyertek!

A Koraszülöttekért Országos Egyesület örömmel meghívja a
PICi Kiállítás – Óriás hősök című tárlatára.
A fotókiállítás célja, hogy megmutassa, mennyi feladat, kihívás, küzdelem rejtőzik a szó mögött: koraszülés.
Sokunk közös története ez – Magyarországon évi nyolcezer kisbabáé, minden tizedik családé.
Tárlatunk három kiváló fotós szemén keresztül nyújt bepillantást a színfalak mögé, ennek a váratlan és összetett élethelyzetnek a különböző rétegeibe.
A tárlat helyszíne a Várkert Bazár Glorietthez vezető rámpája.

 

Nézzétek meg rövid összeállításunkat, ami a PICi kiállítás megnyitóján készült. Ne feledjétek, november 30-ig megtekinthetitek a tárlatot a Várkert Bazárban a legkisebb – egyben óriás – hősökről.
PICi Kiállítás – Óriás Hősök
(Zene: Szebelédi Zsolt „Szergya”/Csoda történt)

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.