Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

SZÍNEZZÉTEK KI MESÉNKET

Hamarosan koraszülöttek világnapja. November 17. minden évben különleges, ám idén különösen, hiszen a KORE éppen 10 éve tette meg az első lépéseket, hogy ez a nap Magyarországon is a PICi hősökről szóljon.

Hamarosan koraszülöttek világnapja. November 17. minden évben különleges, ám idén különösen, hiszen a KORE éppen 10 éve tette meg az első lépéseket, hogy ez a nap Magyarországon is a PICi hősökről szóljon. Mesénk a kis Koripról és Csöppről két éve született, most pedig szeretnénk ismét meglepni a gyerekeket: elkészítettük a történet illusztrációit színezhető formában! Bízunk benne, hogy egyre több intézményben kap teret világnapunk, ebben pedig ti is segíthettek! Juttassátok el mesénket az óvónőkhöz, tanárokhoz, osszátok meg felhívásunk, hiszen ez a történet egy szeretetteljes útja annak, hogy megmutassuk, mit jelent, ha valakinek egy „üvegfészekben” kezdődött az élete. A mese elérhető, letölthető oldalunkról, és meghallgathatjátok Halász Judit csodálatos hangján is: https://koraszulott.com/halasz-judit-mesel/

A színező képeit Facebook-posztunkból, vagyis IDE KATTINTVA tudjátok jó minőségben letölteni!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.