Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

SZÍNEZZÉTEK KI MESÉNKET

Hamarosan koraszülöttek világnapja. November 17. minden évben különleges, ám idén különösen, hiszen a KORE éppen 10 éve tette meg az első lépéseket, hogy ez a nap Magyarországon is a PICi hősökről szóljon.

Hamarosan koraszülöttek világnapja. November 17. minden évben különleges, ám idén különösen, hiszen a KORE éppen 10 éve tette meg az első lépéseket, hogy ez a nap Magyarországon is a PICi hősökről szóljon. Mesénk a kis Koripról és Csöppről két éve született, most pedig szeretnénk ismét meglepni a gyerekeket: elkészítettük a történet illusztrációit színezhető formában! Bízunk benne, hogy egyre több intézményben kap teret világnapunk, ebben pedig ti is segíthettek! Juttassátok el mesénket az óvónőkhöz, tanárokhoz, osszátok meg felhívásunk, hiszen ez a történet egy szeretetteljes útja annak, hogy megmutassuk, mit jelent, ha valakinek egy „üvegfészekben” kezdődött az élete. A mese elérhető, letölthető oldalunkról, és meghallgathatjátok Halász Judit csodálatos hangján is: https://koraszulott.com/halasz-judit-mesel/

A színező képeit Facebook-posztunkból, vagyis IDE KATTINTVA tudjátok jó minőségben letölteni!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján, újra A Padon, apa születik előadás Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban! 

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.