Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A Semmelweis Egyetem Egyészségügyi Karán, leendő védőnőknek tartott ismét előadást Földvári Nagy Zsuzsanna, a KORE elnöke

A hallgatók a közelgő világnap alkalmából lilába öltöztek 

A Semmelweis Egyetem Egyészségügyi Karán, leendő védőnőknek tartott ismét előadást Földvári Nagy Zsuzsanna, a KORE elnöke szerdán. A cél, hogy a jövő szakemberei kellő szaktudással és empátiával viszonyuljanak a témához, amely ma Magyarországon minden tizedik családot érint. A hallgatók a közelgő világnap alkalmából lilába öltöztek

Megható látvány, igaz?

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.