Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Rajzversennyel ünnepeljük a Korip 7. születésnapját

Rajzversennyel ünnepeljük szeretett csáposunk, a Korip 7. születésnapját. Azóta, hogy az első példányok bekerültek az inkubátorokba, csaknem 26 ezer korababa kapott horgolt kis polipot, hihetetlen, de a legnagyobbak már az iskolapadban ülnek. A téma így mi lehetne más, mint maga a Korip, pontosabban: Egy Korip élete. Az egyetlen tehát, amit mindenféleképpen szeretnénk látni a rajzokon, az csápos barátunk, a többit a gyerekek képzelőerejére bízzuk, döntsék el ők, milyen kalandokat álmodnak meg a Koripoknak. Filc, zsírkréta, festék, ceruza – az eszköz kiválasztásába sem szólunk bele, a legfontosabb, hogy minden résztvevő örömmel tudjon alkotni.

A legszebb, illetve a legnépszerűbb rajzok készítői értékes ajándékot kapnak, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy gyönyörű művekkel gazdagodunk. Pályázatunkon két korcsoportban indulhatnak a gyerekek:

  •  Óvodások
  •  Általános iskola alsó tagozatos diákok

A pályaművek beküldési határideje: 2022. július 19. (20:00)

Egy gyermek egy A4-es rajzzal pályázhat. Az elkészült művek IDE TÖLHETŐK FEL fel néhány adat megadása után.  Ne feledjétek kedves szülők, ez egy online rajzpályázat, ügyeljetek arra, hogy a fotók jó minőségben, megfelelő fényviszonyok között készüljenek.

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. Korcsoportonként egy-egy győztest a KORE által felkért zsűri tagjai választanak majd ki: egyesületünk elnökéhez és alelnökéhez, Földvári Nagy Zsuzsihoz és Damásdi Annához nagy örömünkre Kozma Orsi énekesnő és Pintér Adrienn „Ada” műsorvezető csatlakozik. A zsűri által kiválasztott nyertesek egy-egy 20 ezer forintos játék ajándékutalványt kapnak, amelyek mellé néhány kis KORE meglepetést is csempészünk a csomagba.

A másik két nyeremény (különdíj)  pedig Facebook-szavazás útján talál gazdára. A beküldési határidő lejárta után az alkotásokat közzétesszük egyesületünk Facebook-oldalán, ahol minden felhasználónak lehetősége nyílik voksolni július 25. délelőtt 10 óráig. A legtöbb kedvelést/reakciójelet összegyűjtő alkotások készítői – ugyancsak egy óvodás és egy alsó tagozatos diák – egy-egy 15 ezer forintos játék ajándékutalványt kapnak, és természetesen az ő csomagjukba is kerül KORE meglepetés.

Ha szeretnétek részt venni a Koraszülöttekért Országos Egyesület online pályázatán, arra kérünk, hogy feltétlenül olvassátok el a rajzverseny szabályzatát! Ehhez kattintsatok IDE.

Jó rajzolást kívánunk mindenkinek!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Boldog szülinapot, Korip! 🎂

Július 25-én ünnepeljünk csáposaink 7. születésnapját. Azóta, hogy az első példányok bekerültek az inkubátorokba, csaknem 26 ezer korababa kapott horgolt polipot

Csaba története

Szerintem eljön majd az idő, amikor elmondjuk neki, mi történt; nem baj, ha tudja. Ehhez kell, hogy kifejlődjön az egészséges önbizalma, hogy ne higgye azt, hogy ő más, eszébe se jusson, hogy selejt. Mert nem más: csak az az idő volt más, amikor szorosan együtt éltek az anyukájával az elején.