fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Rajzversennyel ünnepeljük a Korip 7. születésnapját

Rajzversennyel ünnepeljük szeretett csáposunk, a Korip 7. születésnapját. Azóta, hogy az első példányok bekerültek az inkubátorokba, csaknem 26 ezer korababa kapott horgolt kis polipot, hihetetlen, de a legnagyobbak már az iskolapadban ülnek. A téma így mi lehetne más, mint maga a Korip, pontosabban: Egy Korip élete. Az egyetlen tehát, amit mindenféleképpen szeretnénk látni a rajzokon, az csápos barátunk, a többit a gyerekek képzelőerejére bízzuk, döntsék el ők, milyen kalandokat álmodnak meg a Koripoknak. Filc, zsírkréta, festék, ceruza – az eszköz kiválasztásába sem szólunk bele, a legfontosabb, hogy minden résztvevő örömmel tudjon alkotni.

A legszebb, illetve a legnépszerűbb rajzok készítői értékes ajándékot kapnak, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy gyönyörű művekkel gazdagodunk. Pályázatunkon két korcsoportban indulhatnak a gyerekek:

  •  Óvodások
  •  Általános iskola alsó tagozatos diákok

A pályaművek beküldési határideje: 2022. július 19. (20:00)

Egy gyermek egy A4-es rajzzal pályázhat. Az elkészült művek IDE TÖLHETŐK FEL fel néhány adat megadása után.  Ne feledjétek kedves szülők, ez egy online rajzpályázat, ügyeljetek arra, hogy a fotók jó minőségben, megfelelő fényviszonyok között készüljenek.

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. Korcsoportonként egy-egy győztest a KORE által felkért zsűri tagjai választanak majd ki: egyesületünk elnökéhez és alelnökéhez, Földvári Nagy Zsuzsihoz és Damásdi Annához nagy örömünkre Kozma Orsi énekesnő és Pintér Adrienn „Ada” műsorvezető csatlakozik. A zsűri által kiválasztott nyertesek egy-egy 20 ezer forintos játék ajándékutalványt kapnak, amelyek mellé néhány kis KORE meglepetést is csempészünk a csomagba.

A másik két nyeremény (különdíj)  pedig Facebook-szavazás útján talál gazdára. A beküldési határidő lejárta után az alkotásokat közzétesszük egyesületünk Facebook-oldalán, ahol minden felhasználónak lehetősége nyílik voksolni július 25. délelőtt 10 óráig. A legtöbb kedvelést/reakciójelet összegyűjtő alkotások készítői – ugyancsak egy óvodás és egy alsó tagozatos diák – egy-egy 15 ezer forintos játék ajándékutalványt kapnak, és természetesen az ő csomagjukba is kerül KORE meglepetés.

Ha szeretnétek részt venni a Koraszülöttekért Országos Egyesület online pályázatán, arra kérünk, hogy feltétlenül olvassátok el a rajzverseny szabályzatát! Ehhez kattintsatok IDE.

Jó rajzolást kívánunk mindenkinek!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.