Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Az “Egy Korip élete” online rajzverseny szabályzata

A Koraszülöttekért Országos Egyesület „Egy Korip élete” címmel online rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolás alsó tagozatos diákok számára.

A rajzpályázat leírása, feltételei:

A nevezett  rajzokon meg kell jelennie valamilyen formában a címadó figurának, a Koripnak, más egyéb megkötés a téma feldolgozásával kapcsolatban nincs. A műveket legalább A4-es méretben várjuk, a rajzok szabadon választott technikával, eszközzel készülhetnek. Nevezni két korcsoportban lehet: óvodások és alsó tagozatos diákok. Egy gyermek egy, természetesen saját készítésű rajzzal pályázhat.

A nyertes pályázókról egyesületünk képet igényelhet, hogy közzétegyük felületeinken, ezt kérjük vegyék figyelembe jelentkezéskor.

A pályaművek beadásának módja:

Az elkészült művek néhány adat megadásával az alábbi linkre tölthetők fel: https://forms.gle/URkyR4XMVJJW2Rss6

A pályaművek beküldési határideje:

  1. július 19. (20:00)

A pályaművek elbírálása/szavazás menete:

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. Korcsoportonként egy-egy győztest a KORE által felkért zsűri tagjai választanak ki: Egyesületünk elnöke és alelnöke, Földvári Nagy Zsuzsanna és Damásdi Anna mellett Kozma Orsi énekesnő és Pintér Adrienn „Ada”, műsorvezető.

A másik két nyeremény (másnéven különdíj)  pedig Facebook-szavazás útján talál gazdára. A beküldési határidő lejárta után a rajzokat közzétesszük egyesületünk Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/koraszulottcom) ahol minden felhasználónak lehetősége nyílik voksolni. A legtöbb kedvelést/reakciójelet összegyűjtő alkotások készítői – ugyancsak egy óvodás és egy alsó tagozatos diák –  kapják a különdíjakat. Szavazni  2022. július 25. 10:00 óráig lehet majd a beadott pályaművekre.

Amennyiben az időpontok (beküldési határidő, szavazás) bármilyen oknál fogva módosulnak, azt jelezni fogjuk felületeinken.

Díjazás:

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. A zsűri által kiválasztott két nyertes – egy óvodás és egy alsó tagozatos iskolás – egy-egy 20 ezer forintos játék ajándékutalványt kap. Az online közönségszavazás győztesei ugyancsak játék ajándékutalvánnyal lesznek gazdagabbak, ők 15-15 ezer forint értékben. Az utalványok mellé kis “KORE meglepetések” is kerülnek a csomagokba.

Díjak átadása:

A szavazás lezártát követő három munkanapon belül a Koraszülöttekért Országos Egyesület felveszi a kapcsolatot a megadott telefonos elérhetőségen keresztül. A díjakat előreláthatólag postai úton juttatjuk el a nyerteseknek, ennek költsége a kiírót, vagyis a KORE-t terheli.

A rajzpályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

A pályázat bekuldesevel hozzajarul, hogy a megadott adatokat a KORE a verseny lebonyolitasa érdekében, annak időtartama alatt kezelje. A KORE részletes adatkezelesi tájékoztatója elérhető ITT.

 

 

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.