fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Az „Egy Korip élete” online rajzverseny szabályzata

A Koraszülöttekért Országos Egyesület „Egy Korip élete” címmel online rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolás alsó tagozatos diákok számára.

A rajzpályázat leírása, feltételei:

A nevezett  rajzokon meg kell jelennie valamilyen formában a címadó figurának, a Koripnak, más egyéb megkötés a téma feldolgozásával kapcsolatban nincs. A műveket legalább A4-es méretben várjuk, a rajzok szabadon választott technikával, eszközzel készülhetnek. Nevezni két korcsoportban lehet: óvodások és alsó tagozatos diákok. Egy gyermek egy, természetesen saját készítésű rajzzal pályázhat.

A nyertes pályázókról egyesületünk képet igényelhet, hogy közzétegyük felületeinken, ezt kérjük vegyék figyelembe jelentkezéskor.

A pályaművek beadásának módja:

Az elkészült művek néhány adat megadásával az alábbi linkre tölthetők fel: https://forms.gle/URkyR4XMVJJW2Rss6

A pályaművek beküldési határideje:

  1. július 19. (20:00)

A pályaművek elbírálása/szavazás menete:

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. Korcsoportonként egy-egy győztest a KORE által felkért zsűri tagjai választanak ki: Egyesületünk elnöke és alelnöke, Földvári Nagy Zsuzsanna és Damásdi Anna mellett Kozma Orsi énekesnő és Pintér Adrienn „Ada”, műsorvezető.

A másik két nyeremény (másnéven különdíj)  pedig Facebook-szavazás útján talál gazdára. A beküldési határidő lejárta után a rajzokat közzétesszük egyesületünk Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/koraszulottcom) ahol minden felhasználónak lehetősége nyílik voksolni. A legtöbb kedvelést/reakciójelet összegyűjtő alkotások készítői – ugyancsak egy óvodás és egy alsó tagozatos diák –  kapják a különdíjakat. Szavazni  2022. július 25. 10:00 óráig lehet majd a beadott pályaművekre.

Amennyiben az időpontok (beküldési határidő, szavazás) bármilyen oknál fogva módosulnak, azt jelezni fogjuk felületeinken.

Díjazás:

Összesen négy díjat vihetnek haza a gyerekek. A zsűri által kiválasztott két nyertes – egy óvodás és egy alsó tagozatos iskolás – egy-egy 20 ezer forintos játék ajándékutalványt kap. Az online közönségszavazás győztesei ugyancsak játék ajándékutalvánnyal lesznek gazdagabbak, ők 15-15 ezer forint értékben. Az utalványok mellé kis „KORE meglepetések” is kerülnek a csomagokba.

Díjak átadása:

A szavazás lezártát követő három munkanapon belül a Koraszülöttekért Országos Egyesület felveszi a kapcsolatot a megadott telefonos elérhetőségen keresztül. A díjakat előreláthatólag postai úton juttatjuk el a nyerteseknek, ennek költsége a kiírót, vagyis a KORE-t terheli.

A rajzpályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

A pályázat bekuldesevel hozzajarul, hogy a megadott adatokat a KORE a verseny lebonyolitasa érdekében, annak időtartama alatt kezelje. A KORE részletes adatkezelesi tájékoztatója elérhető ITT.

 

 

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.