Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Célba értek a routerek, tizenöt kórházban kaptak ingyenes WIFI-hozzáférést a koracsaládok

A berendezéseket a KORE tagjai szállították ki szerte az országban az elmúlt hónapokban.

Négy budapesti kórházba, Gyulára, Pécsre, Szolnokra, Veszprémbe, Tatabányára, Debrecenbe, Kistarcsára, Kecskemétre, Zalaegerszegre, Székesfehérvárra, Kistarcsára és Salgótarjánba is megérkeztek már a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) és a Telenor Magyarország routerei, hogy ingyen WIFI-hozzáférést kaphassanak a koraszülésben érintett családok.  A díjmentesen használható internet a koraszülött intenzív osztályokhoz tartozó szülővárókban vagy anyaszobákban érhető el,  a mobilszolgáltató egy éven keresztül biztosítja az adatforgalmat: havi 150 gigabájtot.

A routereket a KORE tagjai szállították ki szerte az országban az elmúlt hónapokban, 2020. decembere és 2021. februárja között. Az érintett kórházak pontos listáját és a jelszavakat ide kattintva találják.

A Telenor Magyarország és a KORE közös projektjének célja, hogy  könnyebbé és komfortosabbá tegyék az érintettek mindennapjait, hiszen a koraszülés komoly kihívás elé állítja a családokat, a babák hetekig, gyakran hónapokig szorulnak intenzív ellátásra. Egyik vagy mindkét szülő ingázásra kényszerül, az anyák sok esetben gyermekük mellett maradnak a kórházban, messze a szeretteiktől, és lényegében elszigetelve a külvilágtól. A családok online térbe kényszerülnek, ami a kialakult helyzetben fokozottan igaz, a díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik, és támaszt nyújthatnak ebben az érzelmileg megterhelő időszakban.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

KORIP szülinapi családi piknik

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!

Segítsünk HOLNAP BUDAPESTEN!

A legtöbb ember számára nem ismert, hogy véradásukkal akár egy koraszülött számára is biztosíthatják a gyógyulás lehetőségét.

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…