fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Célba értek a routerek, tizenöt kórházban kaptak ingyenes WIFI-hozzáférést a koracsaládok

A berendezéseket a KORE tagjai szállították ki szerte az országban az elmúlt hónapokban.

Négy budapesti kórházba, Gyulára, Pécsre, Szolnokra, Veszprémbe, Tatabányára, Debrecenbe, Kistarcsára, Kecskemétre, Zalaegerszegre, Székesfehérvárra, Kistarcsára és Salgótarjánba is megérkeztek már a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) és a Telenor Magyarország routerei, hogy ingyen WIFI-hozzáférést kaphassanak a koraszülésben érintett családok.  A díjmentesen használható internet a koraszülött intenzív osztályokhoz tartozó szülővárókban vagy anyaszobákban érhető el,  a mobilszolgáltató egy éven keresztül biztosítja az adatforgalmat: havi 150 gigabájtot.

A routereket a KORE tagjai szállították ki szerte az országban az elmúlt hónapokban, 2020. decembere és 2021. februárja között. Az érintett kórházak pontos listáját és a jelszavakat ide kattintva találják.

A Telenor Magyarország és a KORE közös projektjének célja, hogy  könnyebbé és komfortosabbá tegyék az érintettek mindennapjait, hiszen a koraszülés komoly kihívás elé állítja a családokat, a babák hetekig, gyakran hónapokig szorulnak intenzív ellátásra. Egyik vagy mindkét szülő ingázásra kényszerül, az anyák sok esetben gyermekük mellett maradnak a kórházban, messze a szeretteiktől, és lényegében elszigetelve a külvilágtól. A családok online térbe kényszerülnek, ami a kialakult helyzetben fokozottan igaz, a díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik, és támaszt nyújthatnak ebben az érzelmileg megterhelő időszakban.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.