Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Magyarországon minden tizedik gyermek idő előtt érkezik.

Én a kiállásommal támogatom a KORE-t, és szeretnélek titeket is ugyanerre kérni, hogy támogassátok ti is őket a személyi jövedelemadótok 1 százalékának felajánlásával!

Kb. 7 évvel ezelőtt egy véletlen folytán beugrós fotósként találkoztam először a Koraszülöttekért
Országos Egyesülettel (röviden KORE) egy a Koraszülöttek Világnapja alkalmából rendezett családi eseményen.
A KORE azért dolgozik, hogy a lehető legtöbb módon segítse az érintett családokat, hogy sorstársi védőhálót nyújtson nekik!
Az azóta eltelt évek alatt számtalan rendezvényen és kampányhoz készítettem a KORE-nak fotókat, így én is tanúja voltam annak, hogy mennyire fontos és hiánypótló az ő munkájuk. Ezen fotózások alkalmával rengeteg “kora gyerekes” családdal találkoztam, így a saját szememmel is láthattam, hogy milyen szuper új barátságok szövődtek szülők és gyerekek között is. A témában érintett családokat számtalan módon segítik, felkészítik, edukálják őket, lelki támaszt nyújtanak nekik, mindemellett pedig rendszeresen támogatják a koraszülött intenzív osztályokat is.
Az elhivatottságuk és tenni akarásuk töretlen, a KORE lányok a mai napig is fáradhatatlanul segítik a koraszülésben érintett családokat nap, mint nap!

Én a kiállásommal támogatom a KORE-t, és szeretnélek titeket is ugyanerre kérni, hogy támogassátok ti is őket a személyi jövedelemadótok 1 százalékának felajánlásával! Sok PICi sokra megy!

Adószámuk: 18283114-1-06
További információk: www.koraszulott.com

A képeket tavaly készítettem a SOTE 1. sz Női Klinika NIC osztályán.
Az utolsó képen pedig egy 800 grammos babának való pelenka látható a tenyeremben tartva.

szöveg és a képek Nagy Mihály foto facebook

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.