fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Magyarországon minden tizedik gyermek idő előtt érkezik.

Én a kiállásommal támogatom a KORE-t, és szeretnélek titeket is ugyanerre kérni, hogy támogassátok ti is őket a személyi jövedelemadótok 1 százalékának felajánlásával!

Kb. 7 évvel ezelőtt egy véletlen folytán beugrós fotósként találkoztam először a Koraszülöttekért
Országos Egyesülettel (röviden KORE) egy a Koraszülöttek Világnapja alkalmából rendezett családi eseményen.
A KORE azért dolgozik, hogy a lehető legtöbb módon segítse az érintett családokat, hogy sorstársi védőhálót nyújtson nekik!
Az azóta eltelt évek alatt számtalan rendezvényen és kampányhoz készítettem a KORE-nak fotókat, így én is tanúja voltam annak, hogy mennyire fontos és hiánypótló az ő munkájuk. Ezen fotózások alkalmával rengeteg “kora gyerekes” családdal találkoztam, így a saját szememmel is láthattam, hogy milyen szuper új barátságok szövődtek szülők és gyerekek között is. A témában érintett családokat számtalan módon segítik, felkészítik, edukálják őket, lelki támaszt nyújtanak nekik, mindemellett pedig rendszeresen támogatják a koraszülött intenzív osztályokat is.
Az elhivatottságuk és tenni akarásuk töretlen, a KORE lányok a mai napig is fáradhatatlanul segítik a koraszülésben érintett családokat nap, mint nap!

Én a kiállásommal támogatom a KORE-t, és szeretnélek titeket is ugyanerre kérni, hogy támogassátok ti is őket a személyi jövedelemadótok 1 százalékának felajánlásával! Sok PICi sokra megy!

Adószámuk: 18283114-1-06
További információk: www.koraszulott.com

A képeket tavaly készítettem a SOTE 1. sz Női Klinika NIC osztályán.
Az utolsó képen pedig egy 800 grammos babának való pelenka látható a tenyeremben tartva.

szöveg és a képek Nagy Mihály foto facebook

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.