Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

1% – ne hagyd elveszni a lehetőséget, hogy segíthess…

Évente több milliárd forintot nem ajánlanak fel, ezért arra kérünk, ne hagyd elveszni a lehetőséget, hogy segíthess! Sok PICi sokra megy! Adószámunk: 18283114-1-06.

Ne feledjétek, május 20-ig van lehetőség rendelkezni adótok 1 százalékáról. A KORE az így befolyt összeget a koraszülött babák és családjaik támogatására fordítja sokféle módon: eszközökkel segítjük a koraszülött osztályokat, információval a szülőket. Védőhálót nyújtunk nekik és olyan projekteket valósítunk meg, amelyek közelebb viszik a koraszülés témáját az emberekhez, vagyis érzékenyíthetünk általuk.

Ez a lehetőség azok előtt is nyitva áll, akik nemrégiben családi szja-visszatérítést kaptak. Ha még nem kötelezted el magad, felületeinken minden fontos információt megtalálsz egyesületükről és eddigi eredményeinkről.

Évente több milliárd forintot nem ajánlanak fel, ezért arra kérünk, ne hagyd elveszni a lehetőséget, hogy segíthess! Sok PICi sokra megy!
Adószámunk: 18283114-1-06.

További információk itt: https://koraszulott.com/tamogatas-1-szazalek

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.