Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KOREcsomag® a legPICibbekre szabva

támogass bennünket személyi jövedelemadód 1%-ával

Az i n g y e n e s KOREcsomag® azért jött létre, hogy a szokásosnál kisebb méretű újszülött ruhák kölcsönzésével segíthessük a koraszülött vagy kis súllyal született babákat nevelő családokat a kezdetekben. A KORE a csomagokat házhoz szállíttatja, a családnak az igénylésen kívül semmilyen teendője nincsen.

Ha szeretnéd, hogy egyre több KOREcsomagot juttathassunk a legPICibbeknek, támogass bennünket személyi jövedelemadód 1%-ával.

Adószámunk: 18283114-1-06
Számlaszámunk: K&H 10402836-50526555-54691000
www.korecsomag.hu

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.