Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Futás a korababákért!

Én is azt gondoltam, velem ez nem történhet meg! Aztán 25. hétre villámsebességgel Pécsett megszületett Zsóka lányom 480 grammal. És bár az én gyermekem, mégis mások ápolták, gondozták helyettem. A napnak csak kicsi töredékét tölthettem vele, hivatalosan csak 4×10 percet. Az első ölelésre 87 napot kellett várnom, az édesapja 89 nap után vehette a karjaiba. 107 kőkemény napot töltöttünk külön,ami mindhármónkban örökre mély nyomot hagyott. Ennek a következményeivel még most is küzdünk.

Aztán három évvel később 580 grammal megszületett Dóri. Őt a 13. napon azzal a tudattal kellett otthagynom, hogy a délutáni látogatást már nem biztos, hogy megéri. Délután már csak elbúcsúzni volt lehetőségünk, Őt már csak így ölelhettem magamhoz. Azóta is nyomaszt a tudat, hogy nem lehettünk vele élete legnehezebb perceiben, nem foghattuk a kezét, nem csillapíthattuk fájdalmát.

Én ezért futok! Zsókával együtt. Azért, hogy az utánunk következőknek ezt ne kelljen átélniük! Remélem sikerül és idővel mindenhol kenguruzhatnak a korababák és szüleik, így gyorsítva meg a gyógyulást és a haza menetelt!

Segíts, hogy segíthessünk! Segíts, hogy szüleik mellett gyógyulhassanak a tenyérnyi gyermekek is!

Bármilyen kis összeg számít! Nekünk -Nekik nagyon sokat jelent! Hiszen sok kicsi sokra megy! Megtanultuk ezt már a kórházban naponta a grammokat számolva!

LINK A FUTÁSHOZ!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

KORIP szülinapi családi piknik

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!