Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Az idei a 10. Koraszülöttek Világnapja, sosem felejtem el az elsőt…

azt hiszem az egyik legnagyobb eredményünk, hogy Magyarországon megszűnt tabunak, és szégyennek lenni a koraszülés

Az idei a 10. Koraszülöttek Világnapja, sosem felejtem el az elsőt, 2012- ben az 56-osok terén.
Mennyire izgultunk, mennyit szerveztünk és mennyit nevettünk, leginkább magunkon.
Mennyire aggódtunk, hogy nem jön el senki, és pillanatok alatt telt meg a tér, a mi szemeink pedig ugyanilyen gyorsan könnyekkel.
Mennyi minden történt azóta, mennyi mindent elértünk, mennyi minden változott, a mi munkánknak is köszönhetően.
Ha visszanézek a Világnap 10 évére és a KORE 15 évére, azt hiszem az egyik legnagyobb eredményünk, hogy Magyarországon megszűnt tabunak, és szégyennek lenni a koraszülés.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.