Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A koraszülöttek világnapján #legyenlila

Oszd meg, juttasd el minél többekhez akciónkat! „Lila fotóitokat” idén is a hargitai.mariann@koraszulott.com e-mail címre várjuk!

A lila fényeknek, ruhadaraboknak, dekorációknak üzenete van november 17-én: empátia, odafigyelés, támogatás. Ti, készültök már? Inspirációként csokorba szedtünk néhányat abból a rengeteg fotóból, amelyeket az elmúlt években tőletek kaptunk.

Megköszönjük, ha elviszed felhívásunkat az intézménybe, ahová gyermeked vagy te magad jársz, a közösségbe, amelyhez tartoztok, amelyben megfordultok, hogy általad még lilábbá váljon ez a különleges, 10. hazai világnap! Oszd meg, juttasd el minél többekhez akciónkat! „Lila fotóitokat” idén is a hargitai.mariann@koraszulott.com e-mail címre várjuk!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”