Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Támogatást kaptunk a koraszülöttek világnapján!

...együttműködésünk mindkét céggel évekre nyúlik vissza, hálásak vagyunk...

Több adomány átadása zajlott november 17-én Budapesten.

A Pampers 3 millió forinttal, a Rossmann pedig 3 millió forint értékű termékadománnyal segíti a KORE-t.

Együttműködésünk mindkét céggel évekre nyúlik vissza, hálásak vagyunk, és ahogy eddig, mindazt a fantasztikus támogatást, amit nyújtanak, mi a koraszülött osztályok, a koraszülésben érintett családok segítésére fordítjuk. Az eseményen egy harmadik adományt is átadtak a cégek képviselői: a Pampers összesen 160 ezer darab, speciális, kifejezetten koraszülötteknek szánt pelenkát juttat el egyesületünkön keresztül a magyarországi koraszülött osztályokra.

Együtt dolgozunk.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.