Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

… a PICi füzet tényleg nagy segítség …

És akkor tegnap este újraolvastam a PICi füzetet...

Sziasztok! Csak egy példát szeretnék írni arra, hogy a PICi füzet tényleg nagy segítség!

Ma mentünk neurológiára Gabival, halálra izgultam magam, napok óta készülődtem, hogy majd miket kell elmondani, és ettől folyton újragondoltam hogy hogy volt a szülés és mindennap sírtam, teljesen kikészültem.
Még úgyis, hogy a gyerekorvos szerint nem kell aggódni (és ő egy aggódós orvos, szóval annak van súlya, hogy ő aggódik vagy nem, nem csakúgy mondja, hogy ne aggódjak). És akkor tegnap este újraolvastam a PICi füzetet és benne van, hogy még a rutin vizsgálatok is előhívják a koraszülés traumáját és így afelől megnyugodtam, hogy hogy nem én vagyok idegbeteg, hanem ez normális. Ma a neurológus szerencsére azt mondta, hogy amúgy neurológiailag minden rendben, a korrigált korának megfelelően fejlődik Gabi.

Tamara

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.