Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

*** IRÁNY NOVEMBER 19. – AZAZ KÉT HÓNAP MÚLVA PREMIER! ***

Nekik is, nekünk is szívügyünk e törekvés - még ha más-más irányból is...

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/A_PADON_apa_szuletik_2022_11_19

Az idei év vége számunkra egy megható, s egyben megtisztelő együttműködésről fog szólni: a Koraszülöttek Országos Egyesületével (KORE – koraszulott.com) karöltve az össztársadalmi érzékenyítés mellett tesszük le a voksunkat.
Nekik is, nekünk is szívügyünk e törekvés – még ha más-más irányból is…
Földvári Nagy Zsuzsi Kore felkérésére ‘A PADON – APA SZÜLETIK’ címmel képzeletszínházi előadást mutatunk be közösen novemberben a Várkert Bazárban, méghozzá olyan csodás színészekkel, mint Barbinek Péter, Bozsó Péter, Ákos Inotay és Zámbori Soma.
A színpadi szövegváltozat alapját az életből merített történetek adják: László, Bence és Zsolt vallomásai a saját gyermekeik idő előtti érkezéséről.
Ez az alkotás azért is rendhagyó, mert az édesapák szemszögéből kerülhetünk közelebb ehhez a váratlan élethelyzethez.
Az eredeti interjúkat Judit Czvitkovits és Neményi Márton készítette.
A férfi hangokra írt képzeletszínházi előadást Tollár Mónika rendezi, amelyben élőben Szebelédi Zsolt ‘SZERGYA’ zenél majd a színpadon. A koreográfia Csaba Méhes munkája.
További infók e különleges projekttel kapcsolatban:

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.