Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Idén 1847-en döntöttek úgy, hogy adójuk 1 százalékával a KORE-t támogatják

Hálásak vagyunk a bizalmatokért, ígérjük, adóforintjaitokat jó célra fordítjuk!

Örömmel és szeretettel tudatjuk veletek: idén 1847-en döntöttek úgy, hogy adójuk 1 százalékával a KORE-t támogatják. A felajánlások által összesen 11.547.520 forint forráshoz jutunk, ami lehetővé teszi, hogy folytathassuk, amit sok évvel ezelőtt elkezdtünk: a családok, gyermekek és PIC osztályok segítését, a PICi füzet, illetve további koripok, speciális textilek biztosítását, szakemberek edukációját és közösségi programok, össztársadalmi érzékenyítő projektek megvalósítását.

Hálásak vagyunk a bizalmatokért, ígérjük, adóforintjaitokat jó célra fordítjuk!

És ha már jó hírek, szerdán figyeljétek felületeinket, mert egy csodálatos és nagyszabású KORE-projektről rántjuk le a leplet!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.