Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A KORE egyik legnagyobb projektje a „Ruhagyűjtés”

Ha tetszenek a KORE projektjei, támogasd egyesületünket személyi jövedelemadód 1%-val. Adószámunk: 18283114-1-06

A KORE egyik legnagyobb projektje a „Ruhagyűjtés”, mely révén az összes magyarországi koraszülött intenzív osztály részére textilcsomagokat állítunk össze. A csomagok egyaránt tartalmaznak kisméretű ruhákat, lepedőket, takarókat, inkubátorpólókat, babafészkeket.

A KORE nem csak gyűjti a ruha-adományokat. Az önkéntesek együttműködésével közös varrásokat, horgoló workshopokat is szervezünk.

A „Ruhagyűjtés” projekt egyik fontos eleme a KORIP horgolás, melynek keretében horgolt polipokat juttatunk el a PIC-osztályokra. A KORIP a koraszülött babák első barátja, egy kis színes játék, mely bekerül a baba mellé az inkubátorba, majd hazaadáskor vele tart otthonába. A KORE önkéntesei több ezret készítenek belőle egy évben, hogy kiszolgálják a koraszülött osztályokon jelentkező folyamatos igényt.

Ha tetszenek a KORE projektjei, támogasd egyesületünket személyi jövedelemadód 1%-val.
Adószámunk: 18283114-1-06
Számlaszámunk: K&H 10402836-50526555-54691000

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.