Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Akkreditált védőnői program – Pécs

Nincs megállás, a visszajelzések szerint hiánypótló előadás folytatódik

Újabb helyszínen tartott előadást hétfőn a KORE elnöke: Debrecen után most Pécsen. Földvári Nagy Zsuzsanna ezúttal körülbelül 50 védőnőnek beszélt a koraszülésről – szakemberként és szülőként, sokféleképpen közelítve a témát. A Koraszülöttekért Országos Egyesület 2020-ban indította útjára akkreditált képzését, amelyre mostanáig több száz egészségügyi, illetve szociális területre készülő főiskolai, egyetemi hallgató, illetve már dolgozó védőnő volt kíváncsi. Nincs megállás, a visszajelzések szerint hiánypótló előadás folytatódik további állomásokon, az ország több pontján

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.