Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A KORE a BabyMarkt Babaexpóra megy

Egyesületünk lehetőséget kapott a 15. BabyMarkt Babaexpó szervezőitől, hogy ismét élőben találkozhassunk Veletek!

Szeretettel várunk:

– Ha koraszülött babát nevelsz,

– Ha olyan segítőt keresel, aki maga is átélte a koraszülést, ismeri az ezzel járó nehézségeket, félelmeket,

– Ha nehezen igazodsz ki a támogatások, fejlesztések labirintusában,

– Ha megértő, sorstárs közösséget keresel,

– Ha szívesen részt vennél az egyesület munkájában ötletekkel, mások támogatásával,

– Ha segítenéd a koraszülött osztályok kis lakóit ruhákkal, takarókkal, lepedővel, sapkával, egyebekkel (A ruhagyűjtő akció részleteiről tájékozódj weboldalunkon vagy a FaceBookon. )

Találkozzunk 2012. október 13-án szombaton a Hungexpo Budapesti Vásárváros (I. kapu) B pavilonjában, a színpad mellett, készüljünk együtt november 17-re, a Koraszülöttek Világnapjára!

A kiállítás részletes programját és egyéb fontos információkat (belépő, közlekedés, parkolás, stb.) megtalálod a BabyMarkt Babaexpó honlapján.

Addig is, látogass el honlapunkra, ismerd meg a legkisebbek világát (http://www.koraszulott.com/), keresd online szakértőinket, beszélgess velünk a fórumon.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Visszanéztünk 2020-ra

A PICi füzet megújult, és nyáron elfújhattunk az ötödik gyertyát a Korip szülinapi tortáján, illetve büszkén mondhattuk, hogy a kis csáposokból addigra legalább húszezer talált gazdára az inkubátorokban, köszönhetően csodálatos önkénteseinknek.

Több száz horgolt angyalkával lepték meg önkéntesek a miskolci kórház dolgozóit

A csapat eredetileg azt tervezte, hogy majd jövőre horgolnak az ünnepi figurából néhány tucatnyit két kórházi osztály dolgozóinak. Végül azonban másképp döntöttek: mindössze két és fél hét alatt több mint hatszáz angyalkát készített el tizennyolc önkéntes, hogy meglepjék karácsonyra a B.A.Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársait.

Gyermekjogok Világnapja

Ma van a Gyermekjogok Világnapja A SZÜLŐ ÉS A KISKORÚ GYERMEK JOGAI Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján egészségügyi ellátásuk során a gyermekeket