A KORE a BabyMarkt Babaexpóra megy

Egyesületünk lehetőséget kapott a 15. BabyMarkt Babaexpó szervezőitől, hogy ismét élőben találkozhassunk Veletek!

Szeretettel várunk:

– Ha koraszülött babát nevelsz,

– Ha olyan segítőt keresel, aki maga is átélte a koraszülést, ismeri az ezzel járó nehézségeket, félelmeket,

– Ha nehezen igazodsz ki a támogatások, fejlesztések labirintusában,

– Ha megértő, sorstárs közösséget keresel,

– Ha szívesen részt vennél az egyesület munkájában ötletekkel, mások támogatásával,

– Ha segítenéd a koraszülött osztályok kis lakóit ruhákkal, takarókkal, lepedővel, sapkával, egyebekkel (A ruhagyűjtő akció részleteiről tájékozódj weboldalunkon vagy a FaceBookon. )

Találkozzunk 2012. október 13-án szombaton a Hungexpo Budapesti Vásárváros (I. kapu) B pavilonjában, a színpad mellett, készüljünk együtt november 17-re, a Koraszülöttek Világnapjára!

A kiállítás részletes programját és egyéb fontos információkat (belépő, közlekedés, parkolás, stb.) megtalálod a BabyMarkt Babaexpó honlapján.

Addig is, látogass el honlapunkra, ismerd meg a legkisebbek világát (http://www.koraszulott.com/), keresd online szakértőinket, beszélgess velünk a fórumon.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Őszintén akarok élni

Egy esős, fázós tavaszi napon Jázminnal az egyik Vizsgáló Bizottságnál volt jelenésünk. Több ilyen bizottság is létezik, és nekünk sajnos a komplex problémák miatt mindet

Koraszülöttekért Országos Egyesület -segítsük együtt a korán érkező babákat!

„Együttdobban” fejlesztés támogatási pályázat

„Együttdobban” fejlesztés támogatás pályázat A Koraszülöttekért Országos Egyesület pályázatot hirdet a koraszülöttségben érintett családok számára, 14. életévét be nem töltött, koraszülött gyermekük fejlesztésére.

A koraszülés traumájáról tanulhatnak a felsőoktatásban

A koraszülés traumájáról tanulhatnak a felsőoktatásban

A résztvevő hallgatók megkapják az érintett családoknak készült – de a jövő szakemberei számára is hasznos információkat tartalmazó – PICi füzet nyomtatott vagy digitális változatát. Az elmúlt hónapokban megújult kiadvány továbbra is minden olyan fontos információt, kérdést és választ tartalmaz, amely a koraszülött babákkal kapcsolatban felmerülhet a kórházi ellátástól kezdődően az elérhető családtámogatási lehetőségeken át a babák otthoni gondozásáig.