fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Koraszülött ellátás

olvasásra ajánljuk

Topikok - Speciális kellékek

Picike ruhák, otthoni vagy kórházi eszközök – beszerzés, ajánló, csere-bere.

Koraszülött ellátás

Picike ruhák, otthoni vagy kórházi eszközök – beszerzés, ajánló

A koraszülött ellátás már csak a pici méretei miatt is különbözik az időre született babák ellátásától. Arról nem is beszélve, hogy a korababák különböző fejlettségi/fejlettlenségi szinten állnak, így számukra egy-egy tevékenység nem jön készség szinten, mint a többi csecsemőnél.

Korszülött ellátás otthon és a PIC-eken

A koraszülött ellátás speciális kellékeit szedtük össze egy-egy cikkünkben. A koraszülöttek etetését segítő koraszülött cumiktól kezdve az arcvédő párnáig. Egyes cikkeinkben összefoglaljuk, miért érdemes használni az adott eszközt, mire figyeljünk oda mielőtt alkalmazzuk.

Apróság

Apróság, de nagy segítség lehet a koraszülöttek arcvédő párnája! Az arcvédő párna kifejezetten a koraszülött intenzív  osztályokon használt légzéstámogató eszköz kíméletesebb rögzítéséhez használható kiegészítő elem,

elolvasom »

Libero Premature

A nagyon kis súllyal született vagy koraszülött babák speciális pelenkája. Érdeklődd meg a kórházban vagy a vevőszolgálatunkon, hogy honnan szerezhető be ez a típus.

elolvasom »

Babaruha lelőhelyek

Senki nem úgy tervezi a terhesség alatt, hogy 56-osnál kisebb ruhákkal is készülnie kell majd. Általában persze a kórházban töltött idő alatt még van idő beszerezni a legszükségesebbeket, de ha ez a feladat a kispapákra hárul, jobb, ha tudunk némi támpontokat adni a keresgéléshez.

elolvasom »
további

Ajánlott írások más topikokból

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK. 

Hanna története

Szerencsére nincs a gyermeknek semmilyen lemaradása, kúszik, mászik, ül, áll, 2 lépést már megy egyedül. És néha be se áll a kis szája, de mi imádjuk nagyon.

Nikolett története

Bemutatom Nektek a mi kis hősünket Doriánt, aki 20-án tölti a 3 hónapot, korrigáltan 1,5 hónapos makk egészséges 4510 grammos es 56 cm-s mosolyalbum kisfiunkat.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn