Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Véradás a Koraszülöttek Világnapja alkalmából

... a vér semmi mással, mint véradással pótolható ...

Helyszín: Duna Plaza, 1138 Váci út 178, 1. em.
Időpont: 2021. 11. 17. 11:00-18:00

A Koraszülöttek Világnapja alkalmából a Magyar Vöröskereszt és a Koraszülöttekért Országos Egyesület közös véradóeseményt szervez, melyre szeretettel várjuk a segíteni vágyókat.

Véradásunkkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy a koraszülött gyermekek számára elérhetőek legyenek azok lehetőségek, amik az egészséges növekedés és érés folyamatában segítik őket.

Szeretnénk felhívni az érintett családokban élő egészséges szülők figyelmét is arra, hogy ha eddig nem, legalább évente egyszer adjanak vért, hiszen a vér semmi mással, mint véradással pótolható.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.