Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Újra akkreditált védőnői program

Az ilyen jellegű képzéseket 2020-ban indítottunk útjára...

Körülbelül hetven védőnőnek tartott előadást a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke pénteken, ezúttal Debrecenben. Földvári Nagy Zsuzsanna alaposan és sokféleképpen közelítve beszélt a koraszülés témájáról: szakemberként és érintett szülőként egyaránt. Az ilyen jellegű képzéseket 2020-ban indítottunk útjára, mostanáig több száz egészségügyi, illetve szociális területre készülő főiskolai, egyetemi hallgató, illetve már dolgozó védőnő volt kíváncsi ezekre a visszajelzések szerint hiánypótló előadásokra. A képzés folytatódik az ország több megyéjében.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.