Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Támogass bennünket adód 1%-ával

Az újonnan szerveződő műhelyeink létrejöttéhez. Adód 1%-val a PIC-ekre jutattott eszköz és felújítási törekvéseinket is segíted. Adószámunk:18283114-1-06, KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület

Évente csaknem 9 milliárd forintnyi 1% -ot nem ajánlanak fel Magyarországon.
Ha vállalkozó vagy, február 25-ig rendelkezhetsz az adód 1 százalékáról!

Ha úgy döntesz, hogy vállalkozóként nem hagyod elveszni az 1%-od, akkor nekünk a KORE-nak is felajánlhatod.
Hozzájárulhatsz a KORE képzéseihez, érzékenyítő munkájához, a 29 koraszülött intenzív osztályt ellátó #korepictextil projektjéhez, közösségszervezési és segítő, támogató munkájához.

Az újonnan szerveződő műhelyeink létrejöttéhez. Adód 1%-val a PIC-ekre jutattott eszköz és felújítási törekvéseinket is segíted.
Adószámunk:18283114-1-06, KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.