fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

„Színezzük lilára” – akik már csatlakoztak…

#legyenlila #kore #koraszulottekvilagnapja #worldprematurityday #egyuttdobban

 


Nagy örömünkre a Megyeháza mellett lilába borul a Védőnői Szolgálat épülete is Szentesen november 17-én! Színezzük együtt lilára az országot! Köszönjük Szentes!


Nagy örömünkre ötödik alkalommal is csatlakozott a KORE kezdeményezéséhez Ózd, így a lilában pompázik majd a város kulturális intézménye, az Olvasó november 17-én este. Szívből köszönjük ismét a támogatást!


November 17-én lilába öltözik Abádszalókon a Védőnői szolgálat épülete! Szívből köszönjük a támogatást! Színezzük együtt lilára


A tavalyi évhez hasonlóan Üllő most is csatlakozik a Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezéséhez, így a városközpontban található Üllő felirat fénye lilára vált november 17-én. A települést 14 éve polgármesterként vezető Kissné Szabó Katalin maga is idő előtt, mindössze 1200 grammal született. Köszönjük Üllő, színezzük együtt lilára az országot!


Lilába borul november 17-én a TritonLife Róbert Magánkórház is a KORE kezdeményezésére! Szívből köszönjük a támogatást. Színezzük együtt lilára az országot!


Kezdeményezésünkre idén is lilába borul a Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. – Közösségi Ház! Szívből köszönjük ismét a támogatást, színezzük lilára az országot!


Lilába borul nagy örömünkre a Hajmáskéri Muzeális kiállítóhely is november 17-én, méghozzá az ottani horgolócsoport, vagyis önkéntesek szervezésében! Szívből köszönjük, hogy újabb csodás létesítmény emlékeztet majd a koraszülöttek világnapjára! Színezzük együtt lilára az országot!
Eredeti fotó: hajmasker.hu


Idén is csatlakozott a KORE kezdeményezéséhez Szabadszállás, így november 17-én lila világítást kap a Polgármesteri Hivatal. Szívből köszönjük ismét az Önkormányzat támogatását! Színezzük együtt lilára az országot!


Azt a szenzációs hírt oszthatjuk meg, hogy Győrben november 17-én – amellett, hogy lilába borul a Jedlik Ányos híd – lila világítást kap majd a Richter János Hangverseny- és Konferenciaterem is!
Nagyon köszönjük a városvezetés támogatását, köszönjük Győr!


Nagy örömünkre idén is csatlakozott a Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezéséhez Szentendre Város Önkormányzata, így november 17-én este lila világítást kap a Városháza. Szívből köszönjük ismét a városvezetés támogatását! És itt nincs vége, a következő napokban is mutatunk még be csatlakozókat! Színezzük együtt lilára az országot!


Nemrég számoltunk be arról, hogy szülői kezdeményezésre lila világítást kap Monor Vigadó Kulturális és Civil központja. Azóta kiderült, még két helyi létesítmény csatlakozik, így a városi könyvtár épülete és egy helyi bistro is lilában pompázik majd november 17-én. Le a kalappal Monor, csak így tovább Színezzük együtt lilára az országot!


Nagy örömünkre idén lilába borul november 17-én Pilisvörösvár városfelirata a 10-es főúton. Szívből köszönjük a városvezetés támogatását! Színezzük együtt lilára az országot!


Ismét lila színben pompázik november 17-én a Zseboroszlán Alapítvány kezdeményezésére a szombathelyi Octopus Víztorony! Színezzük együtt lilára az országot!


Nagyon örömünkre lilába borul november 17-én Monoron a Vigadó Kulturális és Civil központ, méghozzá szülői kezdeményezésre! Színezzük együtt lilára az országot!


Nagy örömünkre idén csatlakozott kezdeményezésünkhöz Hatvan Város Önkormányzata, így november 17-én este lila világítást kap a Városháza. Szívből köszönjük ismét a támogatást! Már számos létesítményről beszámoltunk, amelyek lila fényben pompáznak a koraszülöttek világnapján, és a következő napokban is érdemes figyelmi oldalunkat, hiszen újabb és újabb csatlakozókról osztunk meg információkat. Színezzük együtt lilára az országot!


Ismét lilába borul november 17-én a Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezésére a Magas-hegyi kilátó Sátoraljaújhelyen. Nagyon köszönjük a támogatást! Színezzük együtt lilára az országot! Jövünk még további résztvevőkkel


Polgár városa ismét készül a koraszülöttek világnapjára, a művelődési központ után idén az orvosi rendelő épülete borul lilába november 17-én a KORE kezdeményezésére. Köszönjük a támogatást! Borítsuk együtt lilába az országot!


Nagy örömünkre ismét csatlakozott kezdeményezésünkhöz a Budapesti Műszaki Egyetem, így november 17-én este lila világítást kap a létesítmény Q épülete. Szívből köszönjük a támogatást idén is! Színezzük együtt lilára az országot!


A Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezésére lila világítást kap november 17-én az Avasi kilátó! Köszönjük Miskolc városvezetésének a támogatást! Figyeljétek továbbra is oldalunkat, folyamatosan beszámolunk arról, hol láthattok lila színben pompázó létesítményeket. Színezzük lilára az országot!


Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a budapesti a Budapesti Corvinus Egyetem C épülete. Szívből köszönjük az intézményvezetés támogatását! Színezzük együtt lilára az országot!


Idén is csatlakozott felhívásunkhoz Győr városának vezetése, így nagy örömünkre november 17-én lila fényben pompázhat a Jedlik Ányos híd is. Köszönjük a támogatást! Figyeljétek továbbra is oldalunkat, folyamatosan beszámolunk arról, hol láthattok a világnapon lilára világított létesítményeket. Borítsuk együtt lilába az országot!


Nagy örömünkre idén is csatlakozott a Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezéséhez Szentes Város vezetése, így november 17-én este lila világítást kap a Szentesi Megyeháza. Szívből köszönjük a város vezetőségének több éve tartó támogatását! Figyeljétek az oldalunkat, hogy megtudjátok, hol láthattok lilába borult létesítményeket a világnapon!


Lila fényekkel találkozhatnak azok is, akik november 17-én a Millenáris Széllkapu Parkhoz látogatnak. Szívből köszönjük a támogatást! Figyeljétek az oldalunkat, hogy megtudjátok, hol láthattok lilába borult létesítményeket a Koraszülöttekért Országos Egyesület felhívására a világnapon!


A Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezésére november 17-én este ismét lila világítást kap a Gödöllői Királyi Kastély. Szívből köszönjük a támogatást! A visszajelzések folyamatosan érkeznek, figyeljétek az oldalunkat, hogy megtudjátok, hol láthattok lilába borult létesítményeket a koraszülöttek világnapján!


Nagy örömünkre idén is csatlakozott a Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezéséhez egyik legrégebbi partnerünk, a Művészetek Palotája Budapesten, így novemberben 17-én lila fényárban úszik majd az épület! Szívből köszönjük a MÜPA vezetőségének a több éve tartó támogatást. A visszajelzések folyamatosan érkeznek, figyeljétek az oldalunkat, hogy megtudjátok, hol láthattok lilára világított létesítményeket a koraszülöttek világnapján!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.