Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

PICi kiállítás – Óriás hősök (videó)

A fotókiállítás célja, hogy megmutassa, mennyi feladat, kihívás, küzdelem rejtőzik a szó mögött: koraszülés.

2021. november 3-án a Koraszülöttekért Országos Egyesület PICi Kiállítás – Óriás hősök című tárlata nyílt meg a fővárosban a Várkert Bazár Glorietthez felvezető sétaútján.

A fotókiállítás célja, hogy megmutassa, mennyi feladat, kihívás, küzdelem rejtőzik a szó mögött: koraszülés.

Földvári Nagy Zsuzsit a KORE elnökét nem csak Szentesen, de az országban is sokan ismerik. Ismerik történetét, munkásságát, de ezen a kiállításon más élettörténetekkel és a koraszülészhez kapcsolódó egészségügyi szakemberek emberfeletti munkájára is megjelenik.
Hamarosan jövünk egy részletes beszámolóval, addig is íme egy kis videó, mely a kiállítás megnyitó képeiből és az ott elhangzott Szebelédi Zsolt Szergya: Csoda történt című dalának köszönhető.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Videók|40

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.