Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Segítség a hordozni vágyóknak

A Manócsomag Alapítvánnyal közösen szervezett, hordozási tanácsadók számára koraszülöttekről szóló hétvégi Workshop új lehetőségekkel bővítette az Alapítvány nyújtotta szolgáltatásokat. Márciustól immáron nemcsak aprócska ruhákat lehet kölcsönözni, hanem speciális, koraszülötteknek készült, keskenyebb hordozókendőket is. Mint korábban már írtuk, koraszülöttek esetén kiemelten fontos, hogy a hordozás miként is történik, így a hazakerülő babáknak a kölcsönzött kendő mellé tanácsadás is jár. Az első tanácsadás árát az Alapítvány veszi át a szülőktől.

Köszönjük szépen a közreműködést Vaczkó-Kovács Orsolyának a Manócsomag Alapítványtól, Wellner-Mező Melinda hordozási tanácsadónak valamint a helyszín rendelkezésünkre bocsájtását a Borsóháznak! Reméljük, hogy minél több baba és szülő páros profitálhat a hordozás adta előnyökből!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

KORIP szülinapi családi piknik

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!