fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Egyedülálló szolgáltatás a KORE-ban!

Egyesületünk, a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület (KORE) az országban egyedülálló ingyenes lehetőséget biztosít tagjai számára fejlesztőeszközök kölcsönzésére.

Tudjuk, hogy egy koraszülött gyermek fejlesztése sok esetben rengeteg időt és anyagi ráfordítást igényel. Fejlesztőeszközök tucatjai közül lehet választani, de a legtöbb eszköz használatára csak ideig-óráig van szükség. Minden fejlődést elősegítő játék beszerzése gyakorlatilag lehetetlen. Egyesületünk ezért szeretné megkönnyíteni a koraszülött gyermeket nevelő családok dolgát különböző terápiás célú eszközök kölcsönzésének lehetőségével.

Milyen eszközöket kínálunk? Mivel készletünk több száz játékból áll, gyakorlatilag minden fő funkcióterületet felölelnek, így az eszközök alkalmasak:

– nagymozgás

– finommozgás

– szem-kéz koordináció

– beszéd

– önkiszolgálás

– szociális készségek

– kognitív képességek

– tanulási képességek fejlesztésére, javítására születéstől kezdve kb. 12 éves korig.

Az eszközök igénylése kizárólag EGYESÜLETI TAGOK számára lehetséges!

A program koordinátora Kulcsár Judit, az egyesület gyógypedagógus alelnöke, aki szívesen nyújt szakmai segítséget a megfelelő eszköz kiválasztásához. Kérjük, fordulj hozzá igényeddel, a kulcsar.judit@koraszulott.com e-mail címen!

Az eszközök eljuttatása futárszolgálattal történik, illetve lehetséges személyes átvétele is Budapesten.

A kölcsönzési idő 3 hónap, amely szükség esetén tovább hoszabbítható. Ha a 3 hónap letelte előtt már nem használjátok a játékot, kérlek juttasd vissza mielőbb az egyesülethez, hátha másnak szüksége van rá!

Az eszközök visszajuttatásáról a család gondoskodik, de kivételes esetekben az egyesület segítséget nyújt ebben.

S íme néhány fénykép az első, “ünnepélyes” eszközátadásról. A közellmúltban Zörgő Sára, a “Szülők a szülőkért” segítő csoportunk tagja, az egyesület egyik alapítója vehetett át kislánya, Luca részére mozgásfejlesztő eszközöket.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.