Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját

Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját
Isten éltesse sokáig!

Nagy tisztelettel és szeretettel osztjuk meg Veletek, hogy Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját. Neki köszönhetjük, hogy Magyarországon elsőként diagnosztikai és terápiás protokoll szerint vizsgálják ki és kezelik a pre-, peri- és posztnatalis idegrendszeri sérült babákat. A fejlődésneurológia és neuroterápia megalapozója. Számos cikknek és könyvnek a szerzője, itthon és külföldön egyaránt ismert tudományos szakember, Állami -, Batthyány-Strattmann és Széchényi díjas orvos. A jövő szakembereinek oktatásában elévülhetetlen érdemei vannak, mind a szakorvosok képzésében, mind pedig a gyógytornászok, védőnők és gyógypedagógusok tanításában.
Isten éltesse sokáig!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.