Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját

Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját
Isten éltesse sokáig!

Nagy tisztelettel és szeretettel osztjuk meg Veletek, hogy Prof.Dr. Katona Ferenc ma ünnepli 95. születésnapját. Neki köszönhetjük, hogy Magyarországon elsőként diagnosztikai és terápiás protokoll szerint vizsgálják ki és kezelik a pre-, peri- és posztnatalis idegrendszeri sérült babákat. A fejlődésneurológia és neuroterápia megalapozója. Számos cikknek és könyvnek a szerzője, itthon és külföldön egyaránt ismert tudományos szakember, Állami -, Batthyány-Strattmann és Széchényi díjas orvos. A jövő szakembereinek oktatásában elévülhetetlen érdemei vannak, mind a szakorvosok képzésében, mind pedig a gyógytornászok, védőnők és gyógypedagógusok tanításában.
Isten éltesse sokáig!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség - Paks

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség – Paks

Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!
HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks
IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 – 17:00

Idei első közös horgolás…

Az adományok többsége már célba is ért (Baross u., Bókay u., P. Cerny Mentők), illetve elindult (MH. PIC, Salgótarján, János kh. PIC).