Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Horgolt polipokkal gyógyulnak a koraszülött babák

2019.04.04. KORE PIC átadás Salgótarján
Az első KORIP-ok öt éve jelentek meg a koraszülött osztályokon, azóta több száz önkéntes horgolja rendületlenül a csápos figurákat, amelyek ezalatt számos fejlesztésen estek át. A „magyar változat” egyre elterjedtebb külföldön is.

Polipok az inkubátorban? Egy rendkívül kedves kezdeményezés Dániából, amely több mint 500 önkéntesével mára országos mozgalommá nőtte ki magát Magyarországon is.

Ismerjétek meg a Koripokat, amelyek nem csak a koraszülött babákon segítenek! Annyit elárulunk, volt, aki még a karjára is rátetováltatta.

Horgolt polipokkal gyógyulnak a koraszülött babák

forrás: nlc.hu – 2020. 09. 24.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.