Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

PICi kiállítás a Várkert Bazárban 💜 A tárlatot november 30-ig megnézhetitek, gyertek!

Eljött a nap, amire hónapok óta készülünk, megnyitja kapuit a PICi kiállítás a Várkert Bazárban A tárlatot november 30-ig megnézhetitek, gyertek!

A PICi Kiállítás – Óriás Hősök tárlatunk este talán még különlegesebb


Koraszülöttek Országos Egyesületének csodálatos, megindító, érzékenyítő „PICI Kiállítás Óriás Hősök” c. tárlata mától november 30-ig (térítésmentesen) megtekinthető a Várkert Bazárban.
Megtiszteltetés volt a kiállítás megnyitóján részt venni, mély szeretettel örülni a sikerüknek, és tisztelni a munkájukat, amit Zsuzsi vezetésével végeznek.
„…..ne feledjük, évente körülbelül 8 ezer kisbaba érkezik idő előtt, és válik szeretteivel együtt ennek a sorsközösségnek a tagjává, vagyis Magyarországon minden tizedik család érintett. A kiállítás három kiváló fotós szemén keresztül nyújt bepillantást a színfalak mögé ennek a váratlan és összetett élethelyzetnek a különböző rétegeibe.”
Kép: Földvári Nagy Zsuzsanna (KORE elnök) és Kalocsai Adrienn (Csendtörő elnök)

forrás: Csendtörő Alapítvány

 


Eljött a nap, amire hónapok óta készülünk, megnyitja kapuit a PICi kiállítás a Várkert Bazárban A tárlatot november 30-ig megnézhetitek, gyertek!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.