Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

PICi füzet, nagy segítség!

Egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy amikor egy koraszülővé váló anyuka segítséget kér, mert elveszett ebben a villamcsapásszerű helyzetben és információkra van szüksége, ti a Pici füzetet javasoljátok.

Egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy amikor egy koraszülővé váló anyuka segítséget kér, mert elveszett ebben a villamcsapásszerű helyzetben és információkra van szüksége, ti a Pici füzetet javasoljátok. Több mint nyolc éve, hogy először a kezünkbe vettük a Koraszülöttek Országos Egyesület (KORE) által megalkotott kiadványt. Azóta több kiadás készült, legalább 16 ezer példány – sok munkával, és legalább annyi szeretettel. Öröm és büszkeség számunkra, hogy ti is úgy gondoljátok, ebben a szülők megtalálhatják mindazt, ami információs mankóként szolgálhat, különösen a kezdeti, zűrzavaros időkben.

A Pici füzetben az alapfogalmaktól a fejlesztési lehetőségen át az igénybe vehető juttatásokig mindent összegyűjtöttünk: https://picifuzet.hu/

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján, újra A Padon, apa születik előadás Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban! 

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.