Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Mesével ünnepeljük a koraszülöttek világnapját

Fogadjátok szeretettel a kis Korip és Csöpp közös kalandját, ami egy üvegfészekben kezdődött.

Koraszülöttként megérteni a saját történetünket, szülőként elmagyarázni a környezetünknek, hogyan dolgozik bennünk ez a trauma, kívülállóként átérezni, hogy az érintett családok milyen nehézségeken mennek és mentek keresztül – egyik sem könnyű „feladat”. A vírushelyzet idén lehetetlenné teszi, hogy együtt ünnepeljük a koraszülöttek világnapját, de szeretnénk ha tudnátok, hogy továbbra is veletek vagyunk. Az ajándékunk idén egy mese, ami egy szeretetteljes mankó lehet ahhoz, hogy megmutathassunk egy szeletet a közös történetünkből.

Mese az üvegfészekből, írta és rajzolta: Huszár Krisztina. Az illusztrált mesét letölthetitek innen, a felvételt pedig Halász Judit művésznő csodálatos hangjával itt találjátok.

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség - Paks

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség – Paks

Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!
HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks
IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 – 17:00

Idei első közös horgolás…

Az adományok többsége már célba is ért (Baross u., Bókay u., P. Cerny Mentők), illetve elindult (MH. PIC, Salgótarján, János kh. PIC).