Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Mesével ünnepeljük a koraszülöttek világnapját

Fogadjátok szeretettel a kis Korip és Csöpp közös kalandját, ami egy üvegfészekben kezdődött.

Koraszülöttként megérteni a saját történetünket, szülőként elmagyarázni a környezetünknek, hogyan dolgozik bennünk ez a trauma, kívülállóként átérezni, hogy az érintett családok milyen nehézségeken mennek és mentek keresztül – egyik sem könnyű „feladat”. A vírushelyzet idén lehetetlenné teszi, hogy együtt ünnepeljük a koraszülöttek világnapját, de szeretnénk ha tudnátok, hogy továbbra is veletek vagyunk. Az ajándékunk idén egy mese, ami egy szeretetteljes mankó lehet ahhoz, hogy megmutathassunk egy szeletet a közös történetünkből.

Mese az üvegfészekből, írta és rajzolta: Huszár Krisztina. Az illusztrált mesét letölthetitek innen, a felvételt pedig Halász Judit művésznő csodálatos hangjával itt találjátok.

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”