Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KORE szülőket segítő podcast

Projektünk innovatív, hiszen ebben a témában érintett szülői podcast sorozat még ez idáig nem készült. A podcastokat bárki számára ingyenesen elérhetővé tettük.

Pályázati támogatás segítségével valósítottuk meg az érintett szülőket segítő podcast sorozatunkat.

Projektünk innovatív, hiszen ebben a témában érintett szülői podcast sorozat még ez idáig nem készült. A podcastokat bárki számára ingyenesen elérhetővé tettük.

Három témánk, melyre podcast beszélgetéseinket felfűztük.

  • Pszichológiai, mentálhigiénés segítségnyújtás
  • Információk, tények, tudástár, tájékoztatás, tanácsadás
  • Érintett szülők közösségépítése, sorsközösség, együttműködések

Mivel a legjobban az érintett szülők vannak tisztában azzal, hogy mire van szüksége ebben az élethelyzetben a szülőknek, a családnak, a testvéreknek, ezért projektünkbe szakértőként szülőket vontunk be, akik az egyesületünk önkéntesei.

PODCAST LINK: https://koraszulott.com/kore-podcast/

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.