fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KORE közgyűlés

2013. június 16-án a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület közgyűlést tartott. Az összejövetelen újrafogalmaztuk rövid-, és hosszú távú céljainkat, melyeket az alábbiakban foglalunk össze:

– prevenció (információk nyújtása a várandósok és a védőnők körében, a koraszülés lehetséges jeleiről, megelőzéséről)

– a szülők és a koraszülött intenzív osztályok közötti kapcsolat szorosabbá tétele, „családbarát PIC” modell elterjesztése (tájékoztatás a korababa betegségekről, az anyatejes táplálás fontossága, kenguru módszer)

– kétirányú segítségnyújtás, a szülők felé: lelki támogatás, pszichológiai megerősítés, információk az igénybe vehető támogatásokról, az osztályok felé: adománygyűjtés, ruhagyűjtés

– a korai fejlesztés fontosságának kiemelése, a rehabilitációs módszerek bemutatása, a szülők és a szakemberek közötti párbeszéd kialakítása.

A KORE nonprofit szervezet, tagjai érintett szülők, akik munkájukat önkéntes alapon, szabad idejükben, munka és család mellett végzik. Ahhoz, hogy a fenti célok érdekében hatékonyabban dolgozhassunk, szükségünk van:

– agilis új önkéntesekre országszerte,
– komoly anyagi forrásokra.

Kérünk titeket, hogy amennyiben úgy érzitek, segíteni tudtok munkánkban, jelentkezzetek Egyesületünkbe, töltsétek le a Belépési Nyilatkozatot honlapunkról és küldjétek el az Egyesület székhelyére postai úton (6600 Szentes, Honvéd u. 10.3/11), vagy az alábbi címre: Gobert és Társai Ügyvédi Iroda, 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Az anyagi bázis megteremtésére van néhány tervünk, de kérjük, ti is segítsetek minket néhány gondolattal, ötlettel, hátha együtt többre jutunk.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.