Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Koraszülött PIC-nik 2012. június 16.

Koraszülött PIC-nik 2012. június 16. a Gébárti tó melletti Termál faluban

Kedves Gyerekek!

Örömmel értesítünk, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is megrendezzük a Koraszülött PIC-nik-et. A Zala Megyei Kórház Perinatális Intenzív Centrumának orvosai és nővérei sok szeretettel meghívnak Téged és Szüleidet a 2012. június 16-án délelőtt fél 10-kor kezdődő találkozóra. A főrendező Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány és a társrendező Korán Érkeztem Egyesület idén is sok izgalmas programmal készül arra, hogy jól érezzétek magatokat.

Kedves Szülő!

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány az elmúlt évben a koraszülött PIC-nik megrendezése mellett jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy segítse a zalaegerszegi Perinatális Intenzív Centrum elmúlt években elért eredményeinek (2010-ben országosan legalacsonyabb, 2011-ben második legalacsonyabb csecsemőhalálozás) megőrzését. Az elmúlt évben az Alapítványnak sikerült beszereznie – a jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között – egy több mint 2,5 millió forint értékű újszülött/koraszülött újraélesztő egységet.

További infó a teljes cikkben.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.