Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Koraszülött PIC-nik 2012. június 16.

Koraszülött PIC-nik 2012. június 16. a Gébárti tó melletti Termál faluban

Kedves Gyerekek!

Örömmel értesítünk, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is megrendezzük a Koraszülött PIC-nik-et. A Zala Megyei Kórház Perinatális Intenzív Centrumának orvosai és nővérei sok szeretettel meghívnak Téged és Szüleidet a 2012. június 16-án délelőtt fél 10-kor kezdődő találkozóra. A főrendező Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány és a társrendező Korán Érkeztem Egyesület idén is sok izgalmas programmal készül arra, hogy jól érezzétek magatokat.

Kedves Szülő!

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány az elmúlt évben a koraszülött PIC-nik megrendezése mellett jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy segítse a zalaegerszegi Perinatális Intenzív Centrum elmúlt években elért eredményeinek (2010-ben országosan legalacsonyabb, 2011-ben második legalacsonyabb csecsemőhalálozás) megőrzését. Az elmúlt évben az Alapítványnak sikerült beszereznie – a jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között – egy több mint 2,5 millió forint értékű újszülött/koraszülött újraélesztő egységet.

További infó a teljes cikkben.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség - Paks

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség – Paks

Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!
HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks
IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 – 17:00

Idei első közös horgolás…

Az adományok többsége már célba is ért (Baross u., Bókay u., P. Cerny Mentők), illetve elindult (MH. PIC, Salgótarján, János kh. PIC).