Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Horgolt angyalkák karácsonyra

nagyon büszkék és hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos emberek erősítik csapatunkat, KORE családunkat

Horgolt angyalkákat készítettek a KORE Győr-Moson-Sopron megyei önkéntesei, hogy meglepjék velük a győri, a szombathelyi és a soproni koraszülött intenzív osztályának dolgozóit. A kedves figurákból több tucatnyi került a „karácsonyfák alá”. Ez lassan hagyománnyá válik segítőink körében, tavaly a miskolci önkéntesek horgoltak angyalkákat, ugyancsak ünnepi meglepetésként. Ahogy akkor, most is nagyon büszkék és hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos emberek erősítik csapatunkat, KORE családunkat!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.