Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Halász Judit meséli el a kis Korip történetét

A Mese az üvegfészekből határozott céllal íródott: egy szeretetteljes eszközt akartunk adni a koraszülésben érintett családok kezébe.

Az a megtiszteltetés érte egyesületünket, hogy mesénket Halász Judit előadásában hozhattuk el nektek. Végtelenül hálásak vagyunk a művésznőnek, hogy habozás nélkül igent mondott kérésünkre és az ő varázslatos hangján hallgathatjuk meg a kis Korip és Csöpp történetét.

A Mese az üvegfészekből határozott céllal íródott: egy szeretetteljes eszközt akartunk adni, amivel bepillantást engedhetünk a színfalak – ez esetben a koraszülött intenzív osztály falai – mögé. Kívülállóként nehéz megérteni, hogy a koraszülésben érintett családok milyen megpróbáltatásokon mennek és mentek keresztül, ahogy szülőként sem könnyű feladat mindezt elmagyarázni a környezetünkben élőknek. Mindamellett szívből szeretnénk, ha szereplőink által PICi hőseink is „találkozhatnának” saját történetükkel, hogy tudják, milyen emberfeletti módon küzdöttek életük első pillanatától.

Mese az üvegfészekből, írta és rajzolta: Huszár Krisztina. Az illusztrált mesét letölthetitek innen, a felvételt pedig Halász Judit művésznő csodálatos hangjával itt találjátok.

Olvassátok, hallgassátok szeretettel!

 

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

PICi Könyvtár

A koraszülött babák fejlődését nagymértékben előrelendítheti az édesanya hangja, a mesélés.

Tíz éve egy alulértékelt trauma szolgálatában

Tíz éve alakultunk, tíz éve formálódunk. Sok projekt  van mögöttünk, és rengeteg ötlet, terv aminek a megvalósítása még előttünk áll. A cél nem változott: azért dolgozunk, hogy a koraszülésben érintett családoknak könnyebb legyen. Az ügy adta magát, álltunk mi is az inkubátorok mellett, a traumánk közös.