Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Ha hasznosnak tartod a KORE projektjeit, támogass idén bennünket!

#egyszazalek #kore #sorskozosseg #egyuttdobban

Márciusban lesz hét éve, hogy először a kezünkbe vehettük a Koraszülöttek Országos Egyesület (KORE) által megalkotott PICi füzetet. Azóta három kiadás készült, összesen 16 ezer példány – sok munkával, és legalább annyi szeretettel. Tartalmaz minden fontos információt, lehetőséget – az alapfogalmaktól, a fejlesztési lehetőségen át az igénybe vehető juttatásokig – amire a szülőknek szükségük lehet.

Ez a füzet ugyan nem tudja meggyógyítani a babádat, nem tudja megállítani a könnyeidet, nem tudja feledtetni az aggódást vagy vidámmá tenni a napjaidat, de megpróbál segíteni, eligazodni a következő embert próbáló hetekben.

Mint minden évben, idén is rendelkezhetsz személyi jövedelemadód egy százalékáról egy regisztrált civilszervezet javára. Ha rokonszenvezel a célkitűzéseinkkel és hasznosnak tartod a KORE projektjeit, támogass idén bennünket.

Adószámunk: 18283114-1-06.

További információk itt: https://koraszulott.com/tamogatas-1-szazalek

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.