Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Fonalért cserébe amigurumi figura, fonalból pedig korip

Ha megnézitek a képeket, láthatjátok azt is, hogyan hozza össze a koriphorgolás a generációkat

Paksi önkénteseink a városnapon szorgoskodtak. Fantasztikus kezdeményezéssel találkozhatott, aki kilátogatott erre a rendezvényre: a csapat gyönyörű amigurumi figuráit fonalért cserébe vihették haza az érdeklődök, amelyet a helyszínre települt boltból tudtak beszerezni. Az így összegyűlt gombolyagokból pedig mi más készülhetne, mint a koraszülött babáknak korip. Ha megnézitek a képeket, láthatjátok azt is, hogyan hozza össze a koriphorgolás a generációkat

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.