Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Akkreditált védőnői program – Tatabánya

Nagyon jó visszajelzések érkeztek ezúttal is, és megerősítést kaptunk ismét, hogy ezekre a képzésekre nagy szükség van.

Körülbelül 50 védőnő hallgatta meg kedden Tatabányán a KORE elnöke, Földvári Nagy Zsuzsi átfogó előadását a koraszülésről, amelynek fókuszában az érzékenyítés áll. Nagyon jó visszajelzések érkeztek ezúttal is, és megerősítést kaptunk ismét, hogy ezekre a képzésekre nagy szükség van. Büszkék vagyunk, hogy már több száz egészségügyi és szociális területre készülő főiskolai, egyetemi hallgató, illetve már dolgozó védőnő volt kíváncsi erre a tudásanyagra, és bízunk benne, hogy segítséget jelent a munkájukban, amikor koraszülésben érintett családok útját kísérik.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.