fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

BESZÉLJÜNK ÚJRA A KORIPOKRÓL!

Kedves segíteni szándékozók!

 

Nagyon nagy az érdeklődés folyamatosan a Koripok iránt. Mivel sokan kerestek meg minket privát üzenetben is, így jobbnak látjuk ismét leírni, hogy mi a menete az önkénteseinkhez való csatlakozásnak.

Kedves segíteni szándékozók!

 

Nagyon nagy az érdeklődés folyamatosan a Koripok iránt. Mivel sokan kerestek meg minket privát üzenetben is, így jobbnak látjuk ismét leírni, hogy mi a menete az önkénteseinkhez való csatlakozásnak.

Aki valóban idejét, fonalát szeretné áldozni a kicsiknek, annak első lépésként javasoljuk valamely közös horgolásunkat. Ezeket az eseményeket mindig meghirdetjük FB oldalunkon, illetve a ruhagyűjtés csoportban.

Ezen alkalmakkor lehet a Magyarországra speciálisan kidolgozott mintát, formát, kritériumokat megtanulni. A neten számos minta elérhető, de fontos hangsúlyozni mind a leendő önkénteseknek, mind az osztályok dolgozóinak, hogy a KORE által több mint fél évig fejlesztett, finomított minta az itthoni viszonyokhoz, követelményekhez igazodva, a szakemberek visszajelzései alapján jött létre. Csak ez felel meg a balesetvédelmi és egészségügyi előírásoknak. Természetesen ezekről a változásokról folyamatosan értesítjük a dán ötletgazdákat is.

A KORE csak az általa küldött, vagy saját önkéntesei által ellenőrzött és szállított darabokért vállal felelősséget. Egyéb minták és elképzelések alapján készült polipok által okozott balesetek esetén semmilyen felelőssége nincs.

Második lépésként a már elsajátítottak alapján otthon lehet készíteni a Koripokat, ezeket akár már 1 db esetén is el tudjátok nekünk juttatni rendezvényeinken, kitelepüléseinken, illetve előre egyeztetett személyes leadások alkalmával, vagy postai úton.

Mivel a teljes ország területére juttatjuk el a csomajainkat, így a beérkező Koripokat is hasonlóan osztjuk szét aszerint, hogy épp hol van rá nagyobb szükség. Gyűjtésünkben továbbra is cél, hogy ne egyénileg tartsák fel az osztályok dolgozóit és az ott folyó munkát a leadással, hanem központilag gyűjtve és kiküldve csak minimálisan zavarjuk az ott folyó fontos munkát.

Fontos ismételten leírni, hogy a megismert mintával való visszaélés jogi következményeket von maga után.

Pénzért árusítani Koripot tilos!

Azon koraszülöttek szülei, akiknek gyermeke jelenleg valamely koraszülött osztályon van és nem kapott Koripot, kérjük írjanak a danna@koraszulott.com email címre, illetve kérjék a dolgozóktól!

Az osztályon kapott Koripokat MINDEN ESETBEN HAZA KELL ADNI a kicsikkel, az higiéniai okok miatt másik csecsemőnél nem használható.

Szintén fontos hangsúlyozni, hogy a ruhagyűjtésnek csak egyik szegmense ez, és továbbra is nagyon nagy szükségünk van textil és ruhaadományokra, hogy zökkenőmentesen küldhessük ki az osztályok csomagjainkat.

Köszönettel,

Damásdi Anna

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.