Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Akkreditált továbbképzéseket tartott az egyesületünk elnöke

Az ilyen jellegű, a visszajelzések alapján hiánypótló képzések már tavaly elindultak, és még ebben az évben is lesznek további "állomások."

Szerdán Szombathelyen, csütörtökön pedig Veszprémben tartott akkreditált továbbképzést egyesületünk elnöke, Földvári Nagy Zsuzsanna. Előbbi városban képzett védőnőknek illetve a Pécsi Tudományegyetem védőnői pályára készülő hallgatóinak, utóbbi helyszínen pedig ugyancsak szakképzett védőnőknek beszélt a koraszülésről, alaposan és sokféleképpen közelítve a témát: szakemberként és érintett szülőként egyaránt. Az ilyen jellegű, a visszajelzések alapján hiánypótló képzések már tavaly elindultak, és még ebben az évben is lesznek további „állomások.”

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Együtt egy nemes célért – a Koraszülöttekért Országos Egyesületet támogatta a Ziaja Magyarország

A Ziaja Magyarország egy nemes ügy mellett vállalt elkötelezettséget: 2023. november 17-26. között a ’Mutasd meg te is a lila oldalad’ promócióban résztvevő több, mint 100 terméküket kedvezményes áron kínálták vásárlóiknak. A lila körlogóval ellátott bőrápolási készítmények eladásából befolyt összeg 10%-val a KORE (Koraszülöttekért Országos Egyesület) munkáját támogatták.