Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Akkreditált továbbképzéseket tartott az egyesületünk elnöke

Az ilyen jellegű, a visszajelzések alapján hiánypótló képzések már tavaly elindultak, és még ebben az évben is lesznek további "állomások."

Szerdán Szombathelyen, csütörtökön pedig Veszprémben tartott akkreditált továbbképzést egyesületünk elnöke, Földvári Nagy Zsuzsanna. Előbbi városban képzett védőnőknek illetve a Pécsi Tudományegyetem védőnői pályára készülő hallgatóinak, utóbbi helyszínen pedig ugyancsak szakképzett védőnőknek beszélt a koraszülésről, alaposan és sokféleképpen közelítve a témát: szakemberként és érintett szülőként egyaránt. Az ilyen jellegű, a visszajelzések alapján hiánypótló képzések már tavaly elindultak, és még ebben az évben is lesznek további „állomások.”

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.