fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A PADON, apa születik – A PREMIER NAPJA

Hetven perc játék, könnyek, nevetés, elengedés, feszültség, megkönnyebbülés, szeretet, összetartozás, hullámvasútja hömpölygött át a termen.

Izgatottan vártuk a november 19-ét, amikor végre színpadon láthattuk egy évnyi munkánk nagyszerű eredményét, a PADON, apa születik képzeletszínházi előadásunkat.

A stáb szinte reggeltől a Várkert Bazárban volt, készültünk, pakoltunk, és rettenetesen izgultunk.

Ahogy teltek az órák, és szépen lassan helyére kerültek a kirakós darabjai, váltunk még inkább izgatottakká, hiszen lassan megérkeznek azok az emberek, akiket annyira vártunk, a vendégeink, nézőink és a mi nagyon szeretett korás családunk, benne az érintettekkel és a babáink ellátóival.

Hihetetlen volt látni a hömpölygő tömeget, a közel 600 embert, akik a koraszülés, koraszülöttség és apaság, szülőség témája iránt erre az estére biztosan elköteleződtek.

Az előadás megkezdése előtt végignézve a nézőtéren hihetetlen csodát láttunk, a közel 600 ember figyelmét, jelenlétét és szeretetét, semmivel sem összehasonlítható energia koncentrálódott ott akkor a Várkert Bazárban.

Hetven perc játék, könnyek, nevetés, elengedés, feszültség, megkönnyebbülés, szeretet, összetartozás, hullámvasútja hömpölygött át a termen.

A végén a vastapsban felocsúdva ért véget az esténk, megannyi találkozással, öleléssel, mosollyal fűszerezve.

Hogy mi maradt nekünk? A végtelen hála, hogy részt vehettük benne és létrehozhattuk Magyarország első koraszülöttség témájú apák érzelmeit kihangosító darabját. A darab utazni fog, hiszen üzenete kiemelkedően fontos.

Stáblista:

 Producer: KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület- Földvári Nagy Zsuzsi

Rendező- Dramaturg: Tollár Mónika

Színészek:, Bozsó Péter, Inotay Ákos, Zámbori Soma

Zene: Szebelédi Zsolt, Szergya

Kreatív: Huszár Krisztina – KORE

Eredeti mélyinterjúkat készítette:  Czitkovics Judit,  Neményi Márton

Sajtó, PR:  Olah Yetti

A produkciót a KORE részben a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatán elnyert forrásból, részben saját költségen valósította meg a Várkert Bazár helyszíni, és technikai támogatásával.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.