Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A PADON, apa születik – A PREMIER NAPJA

Hetven perc játék, könnyek, nevetés, elengedés, feszültség, megkönnyebbülés, szeretet, összetartozás, hullámvasútja hömpölygött át a termen.

Izgatottan vártuk a november 19-ét, amikor végre színpadon láthattuk egy évnyi munkánk nagyszerű eredményét, a PADON, apa születik képzeletszínházi előadásunkat.

A stáb szinte reggeltől a Várkert Bazárban volt, készültünk, pakoltunk, és rettenetesen izgultunk.

Ahogy teltek az órák, és szépen lassan helyére kerültek a kirakós darabjai, váltunk még inkább izgatottakká, hiszen lassan megérkeznek azok az emberek, akiket annyira vártunk, a vendégeink, nézőink és a mi nagyon szeretett korás családunk, benne az érintettekkel és a babáink ellátóival.

Hihetetlen volt látni a hömpölygő tömeget, a közel 600 embert, akik a koraszülés, koraszülöttség és apaság, szülőség témája iránt erre az estére biztosan elköteleződtek.

Az előadás megkezdése előtt végignézve a nézőtéren hihetetlen csodát láttunk, a közel 600 ember figyelmét, jelenlétét és szeretetét, semmivel sem összehasonlítható energia koncentrálódott ott akkor a Várkert Bazárban.

Hetven perc játék, könnyek, nevetés, elengedés, feszültség, megkönnyebbülés, szeretet, összetartozás, hullámvasútja hömpölygött át a termen.

A végén a vastapsban felocsúdva ért véget az esténk, megannyi találkozással, öleléssel, mosollyal fűszerezve.

Hogy mi maradt nekünk? A végtelen hála, hogy részt vehettük benne és létrehozhattuk Magyarország első koraszülöttség témájú apák érzelmeit kihangosító darabját. A darab utazni fog, hiszen üzenete kiemelkedően fontos.

Stáblista:

 Producer: KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület- Földvári Nagy Zsuzsi

Rendező- Dramaturg: Tollár Mónika

Színészek:, Bozsó Péter, Inotay Ákos, Zámbori Soma

Zene: Szebelédi Zsolt, Szergya

Kreatív: Huszár Krisztina – KORE

Eredeti mélyinterjúkat készítette:  Czitkovics Judit,  Neményi Márton

Sajtó, PR:  Olah Yetti

A produkciót a KORE részben a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatán elnyert forrásból, részben saját költségen valósította meg a Várkert Bazár helyszíni, és technikai támogatásával.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”