fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A PADON – APA SZÜLETIK

November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján, újra A Padon, apa születik előadás Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban! 
A PADON – APA SZÜLETIK
November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján, újra A Padon, apa születik előadás Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban!
A képzeletszínházi előadás a koraszüléssel és a koraszülöttekkel kapcsolatos apai érzelmekről – valós történetek alapján
Három férfi, akik várták gyermekük érkezését, ám mindannyiuk élete 180 fokos fordulatot vett, miután a picik idő előtt jöttek a világra. A képzeletszínházi előadás az ő élményeiket, vívódásaikat mutatja be, találkozásukat ezzel a váratlan, küzdelmes helyzettel.
A darab különlegessége, hogy Zsolt, Bence és László hús-vér apukák, történetük – ezzel együtt minden érzés, szó és gondolat, ami megjelenik a színpadon – valós.
Szereplők: BOZSÓ PÉTER, INOTAY ÁKOS, ZÁMBORI SOMA
A zárójelentéseket kiállító orvos hangja: BARBINEK PÉTER
Zenész: SZEBELÉDI ZSOLT ’SZERGYA’
Szövegkönyvíró, dramaturg és rendező: TOLLÁR MÓNIKA
„A mű olyan témát dolgoz fel, amelynek ma minden tizedik család részesévé válik Magyarországon, minden évben újabb nyolcezer kisbaba születik idő előtt. Szeretnénk láttatni, mi minden rejtőzik a nyolcezres számadat mögött. A babán kívül ugyanis a koraszülésnek sok érintettje van: anyák, apák, testvérek, nagyszülők, rokonok, barátok. Ez egy olyan életesemény, amely nem csak körülöttünk, hanem bennünk is zajlik. Meghatározó, és nyomot hagy…!”
(Földvári Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke)
Jegyek: ITT 
A darab előtt, az aulában a KORE standon, Támogatói Korip beszerzési lehetőség is lesz (csáposonként min. 4 gombolyag Catania originals fonal leadás szükséges 1 Támogatói Korip elviteléért cserébe).

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.