Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Egy hónap múlva legyen minden lila!

#kore, #lilanap
Nagyon várjuk, hogy a segítségetekkel, ha csak egy napra is, de lilára fessük az országot!

November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján arra buzdítunk benneteket, hogy a koraszülöttek tiszteletére borítsuk teljesen lilába az országot!

Segíts te is, hogy ez a nap igazán lila lehessen és minél több emberhez, közösséghez, intézményhez, céghez eljuthasson a koraszülöttek ügye, illetve ez a kezdeményezés!

Ölts magadra lila színű ruhát, kiegészítőket, költöztess egy kis lilát az otthonodba, díszítsd a környezeted lila tárgyakkal vagy fényekkel és küldd el az erről készült fotót a legyenlila@koraszulott.com-ra, valamint november 17-én oszd meg te is a saját oldaladon a #kore, #lilanap hashtagekkel és mindenképpen jelöld meg az oldalunkat is!

Nagyon várjuk, hogy a segítségetekkel, ha csak egy napra is, de lilára fessük az országot!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Együtt egy nemes célért – a Koraszülöttekért Országos Egyesületet támogatta a Ziaja Magyarország

A Ziaja Magyarország egy nemes ügy mellett vállalt elkötelezettséget: 2023. november 17-26. között a ’Mutasd meg te is a lila oldalad’ promócióban résztvevő több, mint 100 terméküket kedvezményes áron kínálták vásárlóiknak. A lila körlogóval ellátott bőrápolási készítmények eladásából befolyt összeg 10%-val a KORE (Koraszülöttekért Országos Egyesület) munkáját támogatták.